Matonpesu ja kaikki muutkin pesulapalvelut kattavasti Orimattilasta

Ota yhteyttä

LähiPesula tarjoaa monipuoliset pesulapalvelut Orimattilassa. Saat meiltä vesipesut, emulsiopesut ja matonpesut. Tutustu myös myytäviin ja vuokrattaviin tuotteisiimme!

Matonpesu ja mattojen noutopalvelu

Saat kauttamme myös pesut erilaisille matoille. Voit tuoda meille pestäväksi kaikki matot vanhoista mummolan räsymatoista aitoihin laakapestäviin silkkimattoihin. Matot pestään ammattitaidolla ja oikeilla pesumenetelmillä.

 

Konepestävät matot pesemme itse pesulassamme, mutta muut matot toimitamme puolestasi pestäväksi mattopesulaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Ympäristöystävällinen emulsiopesu

Saat meiltä myös tehokkaat emulsiopesut. Emulsiopesu on tavallista vesipesua hellävaraisempi pesumenetelmä. Siinä käytettävä pesuaine suojaa tekstiiliä normaalin vesipesun vaikutuksilta, kuten kutistumiselta ja nukkaantumiselta. Emulsiopesu sopii erinomaisesti esimerkiksi juhlavaatteille ja muille P-symbolilla merkityille vaatteille.

 

Meidän kauttamme on mahdollista saada myös kemiallista pesua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesipesu

Vesipesu on tavallisin pesumenetelmä, mutta myös se vaatii osaamista. Väärin pestynä ja kuivattuna tekstiilit voivat värjääntyä, kutistua, venyä tai huopaantua. Saat meiltä vesipesun osaavin ottein ja oikeilla pesuaineilla. Tutustu myös kodinhoitotuotteisiimme, joilla pidät puhtaudesta huolta kotona.

Tuotteet

Vuokrauspalvelut

Meiltä voit vuokrata laadukkaat valkoiset pöytäliinat kodin ja yrityksen juhliin. Vuokraamme myös Kärcher-tekstiilipesuria tekstiilien puhdistamiseen omatoimisesti kotona. Laitteella puhdistat helposti esimerkiksi auton istuimet, sohvat, matot ja patjat.

 

Ota yhteyttä ja tee varaus! Voit myös käyttää alla olevaa vuokrauslomaketta. Huomioithan, että varauksesi astuu voimaan vasta saatuasi varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Yhteystiedot

Vuokrauslomake

Kalustepesu

Voit tilata meidät kohteeseesi Orimattilassa tai muualla Päijät-Hämeessä pesemään muun muassa sohvat, tuolit, sängyt ja kokolattiamatot. Ammattilaismenetelmillämme saat puhtaan ja raikkaan lopputuloksen edullisesti. Kotona tehtävästä työstämme voit saada kotitalousvähennyksen.

Lisää kotitalousvähennyksestä